یکی از تجربیات هیجان انگیز هر فردی در زندگی، میتواند تحصیل در دانشگاههای معتبر خارج از کشور باشد. زندگی و تحصیل در یک کشور کاملاً جدید و با فرهنگ متفاوت، خواستهی بسیاری از افراد است. در عین حال فکر به زندگی در یک کشور دیگر، میتواند دلهره آور و ترسناک نیز باشد؛ به ویژه با توجه به حجم بالای مدارک مورد نیاز برای ارسال به دانشگاهها.
در میان انبوهی از مدارکی که از شما خواسته میشود، مدرکی دال بر مهارت زبان انگلیسی که برای تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان مورد استفاده قرار میگیرد نیز از شما درخواست میشود. برای دستیابی به این مدرک، آزمون های استاندارد زبان انگلیسی، مانند: تافل یا آیلتس در طول سال و در اقصی نقاط جهان برگزار میشود تا میزان تسلط فرد بر زبان انگلیسی را معین سازد.
آیلتس به چه معناست؟
International English language testing system (Ielts)
سیستم بینالمللی زبان انگلیسی که به اختصار، آیلتس نامیده میشود، یکی از شناختهشدهترین آزمونهای استاندارد مهارت زبان انگلیسی با بیش از سه میلیون داوطلب در سال است. این آزمون که با همکاری شورای بریتانیا برگزار میشود، برای کسانی که زبان مادری آنها انگلیسی نیست اما مایل به کار یا تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان، مانند: بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و غیره هستند، برگزار می گردد. در طی این آزمون مهارتهای داوطلبان در ۴ زمینهی زبانی، یعنی صحبت کردن (اسپیکینگ)، شنیدن (لیسنینگ)، خواندن (ریدینگ) و نوشتاری (رایتینگ) مورد بررسی قرار میگیرد.
برای هر کدام از این مهارتها در مقیاس 0 تا 9 نمره داده میشود و امتیاز کلی داوطلب، بر اساس میانگین نمراتش در هر چهار مؤلفه، محاسبه میشود.
آزمون آیلتس چند نوع دارد؟
از آن جایی که آزمون آیلتس، هم برای مقاصد تحصیلی و هم برای مقاصد مهاجرتی استفاده میشود، دو بخش مختلف و مجزا برای این آزمون وجود دارد. آیلتس آکادمیک و آیلتس جنرال.
آیلتس آکادمیک
این آزمون برای دانشجویانی طراحی شده است که میخواهند، تحصیلات عالی خود را در یک کشور انگلیسی زبان ادامه دهند. هدف این آزمون سنجش توانایی شما در درک زبان آکادمیک است و نیاز به تسلط قابل توجهی بر زبان انگلیسی دارد.
آیلتس جنرال
این آزمون توسط کسانی که مایل به کسب آموزشهای غیر آکادمیک و یا تجربهی کاری در کشورهای انگلیسی زبان هستند، انجام میشود. همچنین برای مقاصد مهاجرتی نیز حائز اهمیت است. این آزمون مهارتهای مکالمه و توانایی فرد در برقراری ارتباط به زبان انگلیسی را در موقعیتهای اجتماعی یا کاری، مورد بررسی قرار میدهد.
تفاوت این دو آزمون، در بخش ریدینگ و رایتینگ است و از لحاظ لیسنینگ و اسپیکینگ تغییر چندانی بین این دو آزمون وجود ندارد.
شما میتوانید با توجه به برنامهای که برای آیندهی تحصیلی و یا کاری خود در نظر گرفته اید، هر کدام از این آزمونها که مناسب شرایط شماست را انتخاب کنید و تلاش کنید تا به آمادگی لازم برای شرکت در آزمون آیلتس برسید. به خاطر داشته باشید ما اینجا هستیم تا به شما در انتخاب مسیر درست، برای رسیدن به اهدافتان یاری رسانیم.
منابع:
https://www.greedge.com/blog/what-is-ielts-exam-everything-need-know/